Schoorstenen

Schoorsteen geluidsdempers voor testbank ABC Diesel

. HOME > Schoorstenen > Schoorsteen geluidsdempers voor testbank ABC Diesel

Schoorsteen geluidsdempers voor testbank ABC Diesel

Print PDF

De Axces groep heeft voor de nieuwe testbank voor dieselmotoren van  Anglo Belgian Corporation uit Belgie een tweetal zeer bijzondere vrijstaande geluidsdemper / schoorstenen ontwikkeld en geleverd.


Een extreem zware geluidseis en een heel gamma aan te testen dieselmotoren elk met hun eigen specificatie was de uitdaging voor de Axces specialisten.  In combinatie met een vrijstaande uitvoering slechts met een betonblok verbonden is de specialiteit van Axces. 
 


Het geheel geluidsdemper en schoorsteen bouwen we met CE markering volgens de EN 13084-7 ontwerpeisen.

 

De rookgassen komen hoog uit het gebouw en worden in een aparte absorptie kamer eerst naar beneden gebracht.


Vervolgens treden de rookgassen in de resonantie kamers en worden met wand absorptie volledig uitgedempt. De schoorsteen brengt de rookgassen naar de gewenste emissie hoogte alwaar een laatste absorptie demper de eventueel eindgeluidjes dempt.


De schoorstenen zijn voorzien van een meetbordes vanwaar de meetpunten bereikbaar zijn. Er kunnen temperatuur, volumestroom en stofmetingen worden uitgevoerd.


Aan de buitenzijde zijn de geluidsdempers en schoorsteen voorzien van thermische isolatie en een mooie afwerking met gladde aluminium beplating.

 

 

HOME > Schoorstenen > Schoorsteen geluidsdempers voor testbank ABC Diesel